Bijbaan vacature – Akida

Beste student,

Wij weten dat je geen zin hebt in een bijbaan waar je administratieve klusjes moet doen, presentaties moet maken of - erger nog - onderzoek moet doen. Dat moet je al veel te veel tijdens je studie doen. Wat je eigenlijk wil is een leuke baan naast je studie waar je daadwerkelijk van inhoudelijke betekenis bent en die goed op je c.v. staat. Een bijbaan waar je je passie voor bouw in infra verder kunt ontdekken en ontwikkelen. En niet onbelangrijk, het mag ook nog wel een leuk zakcentje opleveren.

Bij AKIDA bieden we je deze leuke en afwisselende bijbaan. Je kunt meehelpen bij het toetsen van de kwaliteit van grote civieltechnische projecten. Je denkt mee en schrijft mee aan aanbestedingen. Je kunt al je creativiteit kwijt in het ontwikkelen van tools op het gebied van contract- en projectmanagement. We geven je ook de kans om betrokken te raken bij de ontwikkeling en groei van ons bedrijf waarbij je met een verscheidenheid van aspecten in aanraking komt en je er zelf achter kan komen wat je het beste ligt. Daarnaast doen we aan kennisontwikkeling en zorgen we ervoor dat je meer leert over contractmanagement. We werken in de omgeving van Delft en daarnaast is het mogelijk om flexibel te werken zodat je het werk goed kan combineren met je studie. We doen niet aan verplichte uren of aanwezigheidsplicht, het gaat om het resultaat dat je behaalt.

Geïnteresseerd? Bel of app me op 06 24 66 39 66.

Groet,

Tufail Ghauharali AKIDA

Voor vacature zie vacature marktonderzoek AKIDA

Leave a Reply