BAM – Junior Risico Analist

Ben jij een starter en wil jij mooie, complexe projecten van tender tot uitvoering en beheer mee maken? Heb jij een analytisch vermogen en kan je mensen samenbrengen voor een beter eindresultaat? Word risico analist bij BAM Infraconsult!

Wat ga je doen?
Als junior risico analist speel je een belangrijke rol in het inschalen en vertalen van risico’s tijdens de tenderfase van grote, complexe infraprojecten. En daarna houdt het niet op: ook tijdens de uitvoering én in de beheer en onderhoudsfase hou je in de gaten of risicoprofielen moeten worden aangepast. Zo ben je betrokken bij een diversiteit aan projecten in meerdere fases van het bouwproces! Voorbeelden van gerealiseerde en in uitvoering nog lopende projecten zijn: Sluis Terneuzen, Rotterdamsebaan, Spoorbrug Utrecht en Station Driebergen-Zeist.

Voor meer informatie kijk op de volgende link

Leave a Reply