BAM – Werkstudent Infra

Studeer je of ben je net klaar met een technische hbo of wo opleiding en ben je op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan?

Wat ga je doen?
Als student ondersteun je de afdeling Verwerving binnen BAM Infra Regionaal aan de hand van marktonderzoek in regio zuid. De afdeling BAM Infra Regionaal Verwerving is verantwoordelijk voor regionale projecten, opdrachtgevers zijn provincies, gemeenten en bedrijven. Hiervoor worden bijvoorbeeld wegen, riolering en asfalt aangelegd. We zijn op korte termijn op zoek naar een student die 3 tot 5 dagen in de week een opdracht bij BAM wil doen voor de duur van 3 tot 6 maanden. Het doel van de functie is om meer inzicht te krijgen in deze markt, concurrenten, projecten en de potentie, zodat hier beter op geanticipeerd én vooruitgekeken kan worden. Zo draagt jouw onderzoek direct bij aan de positionering van BAM Infra Regionaal!

Geintreseerd en opzoek naar meer informatie? Kijk op verder op de website van BAM, zie link

Leave a Reply