September 17, 2010

Sponsors

The following companies contribute to the activities of the study association CME Dispuut. Are you interested to become a sponsor of the CME Dispuut? Please contact us by sending an e-mail to extern@cmedispuut.nl.  

MAIN SPONSORS

structon logo Strukton Civiel specialises in infrastructure projects. As far as we are concerned, this is the best and most exciting market on the planet. Construction, making things, making a valuable contribution to people’s everyday lives… That is what fuels us. Daring, pushing forward, being creative, working in close consultation… These are the qualities found in the genes of all Strukton employees.  
BAM logo Royal BAM Group nv is a successful European construction group and unites operating companies in five home markets with the administrative centre in the Netherlands and listed at NYSE Euronext Amsterdam. BAM is active in the sectors construction and mechanical and electrical services, civil engineering, property and public private partnerships.

The Group ranks among the largest companies in Europe. BAM has top market positions in the Netherlands, Belgium, the United Kingdom, Ireland and Germany. One of BAM's prominent features is its widespread regional network of offices, meaning that the company is always close to its clients. BAM offers its clients various substantial packages of products and services in the home markets. The Group undertakes specialist construction and civil engineering projects in niche markets worldwide.

With around 25,000 employees, BAM is responsible for the implementation of thousands of projects every year. Some are spectacular (due to their size or technical complexity), but many others are more modest construction contracts.

BAM's philosophy is to offer real value to its clients and work with them in close and lasting co-operation that provides outstanding performance in relation to the maintenance, innovation and expansion of built-up environments. BAM is recognized and acknowledged for the quality and reliability of its products and services as well as for the commitment, knowledge and experience of its employees.  

SPONSORS

Heijmans logo Heijmans is a listed company that combines operations in property development, residential building, non-residential building, installation engineering and infrastructure. Heijmans operates in the Netherlands, Belgium, and Germany. We create added value for our customers by focusing on quality improvement, integrated projects, sustainability and profitability. Heijmans realises projects for home buyers, companies and government authorities. With around 8,000 employees and a turnover of € 2.3 billion in 2012, we are building the spatial contours of tomorrow.  
logoATOsborne AT Osborne is een management en consultancy bureau met 150 specialisten. De medewerkers van AT Osborne adviseren overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven op het gebied van ruimtelijke, organisatorische en juridische vraagstukken.

Urban Matters, People Matter Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met onze klanten te werken aan een betere leefomgeving.

Wat ons anders maakt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen de klant en ons. Wij zijn vasthoudend omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk.

Great Place to Work AT Osborne is een dynamische en open organisatie, waarin professionele en gedreven collega’s vanuit verschillende disciplines samenwerken aan spraakmakende, maatschappelijk relevante opdrachten. Onze uitdagende en gevarieerde werkomgeving is gericht op kennisontwikkeling, kennisdeling en training van vaardigheden. En het hebben van plezier met elkaar. De medewerkers zijn dan ook trots om voor AT Osborne te werken! Met recht is AT Osborne daarom een van de Best Workplaces van Nederland (ranglijst Great Place to Work 2017). AT Osborne is een onafhankelijk bureau, het bedrijf is eigendom van de medewerkers, en heeft vestigingen in Baarn, Brussel en Parijs.

AT Osborne investeert in mensen. Ook in jong talent. Als Young Professional krijg je bij AT Osborne de mogelijkheid om werken te combineren met opleiding en onderzoek. Zo kun groeien in het vak van consultant. In korte tijd maak een hele snelle persoonlijke ontwikkeling door en kun maak je nader kennis met je eigen vakgebied. Je krijgt daarbij ondersteuning van een mentor en een projectcoach. Young Professionals doorlopen het YOP programma in ongeveer 14 tot 15 maanden.

Wij zijn altijd op zoek naar afstudeerders die de lat hoog leggen. Profiel: goede studieresultaten op WO-niveau, eigen initiatief, creativiteit en humor. Wij dagen je uit om zelf een idee voor een afstudeeronderwerp te formuleren dat aansluit bij onze werkvelden. Wij stellen dan ons professionele netwerk beschikbaar voor interviews, case studies en ronde tafels en bieden je daarnaast een werkplek, afstudeerbegeleiding en een vergoeding.  

sentijn

Sentijn is gespecialiseerd binnen het vakgebied van ingenieurs. We hebben een sterk en uitgebreid netwerk met interessante en uitdagende opdrachtgevers binnen de civiele techniek en bouwkunde. Sentijn werkt hierbij samen met aannemers, ingenieursbureaus en overheids-gerelateerde partijen. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en ambitie van ingenieurs door middel van een stimulerende en inspirerende aanpak. Jij ziet dit terug doordat we jouw ambitie centraal stellen en pro-actief met je meedenken naar kansen in de markt. Ben je onlangs afgestudeerd voor je Master Construction Management & Engineering en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact. Op www.sentijn.com vind je meer informatie over onze organisatie en dienstverlening.  

111407-750-401Het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam is de partner binne nde gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond- weg- en waterbouw. Wij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Het ingenieursbureau staat altijd open om jou te begeleiden in je afstuderen en de periode daarna. Aarzel niet om contact op te nemen voor een open gesprek om te kijken wat jouw mogelijkheden bij ons zijn, maar ook wat wij voor jou kunnen betekenen!

images Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten in Nederland. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!”

Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, promovendus, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig. Je werkt aan de mooiste en meest prestigieuze projecten. Daar komt niet alleen Nederland, maar ook je carrière verder mee. Als starter bij Rijkswaterstaat krijg je namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken. Dat is waar het om gaat en wat jij gaat doen!

Bij Rijkswaterstaat maak je deel uit van een ambitieuze groep mensen die grootse projecten realiseert. Je eigen inbreng is daarbij essentieel. Maar natuurlijk kijken wij ook of jouw inzet bijdraagt aan de doelstellingen en taken van RWS. Inhoudelijk kun je op tal van vakgebieden aan de slag, maar de nadruk ligt op technische disciplines, ICT, Informatievoorziening en Inkoop.

Rijkswaterstaat hecht veel waarde aan jonge mensen in de organisatie. Zo ontwikkelen we steeds meer trainee- en professional programma’s. Is het aantal stagiairs en afstudeerders dat we hebben rondlopen sterk groeiend. En brengen we de jonge mensen binnen de organisatie regelmatig met elkaar in contact. Met elkaar en met de leiding van de organisatie. Zodat we goed weten wat er leeft.

Wij hebben naast startersfuncties de volgende programma’s: traineeship, professional programma ICT, professional programma Techniek, junior consultancy pool ICT en het Inkoop Traineeship.

Flux Partners B.V. is een resultancy bureau dat zorgt voor winnend resultaat. 

Flux Partners helpt organisaties bij projecten met het vertalen van abstracte vraagstukken naar concrete oplossingen. Onze creatieve en gedreven adviseurs gaan altijd radicaal voor het hoogst haalbare. We werken daarbij nauw samen met onze opdrachtgevers uit de sectoren infrastructuur, energie, water, industrie en overheid. 

Onze diensten zijn: Tendermanagement, Procesoptimalisatie, Projectmanagement en Strategisch Inkoop Support. 

Het doel van onze projecten is de investering in onze inzet aantoonbaar terugverdienen. Onze inzet is tijdelijk, de resultaten blijvend. 

Meer Flux?

Neem een kijkje op onze website https://flux.partners, bel met Siry van den Booren (06-27415217) voor vragen of kom langs voor een bak koffie om kennis te maken met onze organisatie en adviseurs.


Partners


Wie zijn wij?

phbm is een jong en groeiend adviesbureau in de infrastructuursector. Wij adviseren met ongeveer 20 adviseurs zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers op het gebied van projectbeheersing en contractmanagement in infrastructuurprojecten. Door onze inhoudelijke expertise te verbinden met een mensgerichte aanpak maken wij een cruciaal verschil in onze projecten.

Witteveen+Bos   Ingenieursbureau van topklasse

Witteveen+Bos behoort met 1.000 medewerkers tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus. We bieden onze opdrachtgevers waardevolle adviezen en hoogwaardige ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een advies- en ingenieursbureau van topklasse zijn. Een brede nationale en internationale oriëntatie op onze markten is hierbij van groot belang. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. We hebben zes vestigingen in Nederland en tien vestigingen in het buitenland.

Multidisciplinaire en grensverleggende projecten

Kies je voor een baan bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in veelal multidisciplinaire projecten, die uitdagend en grensverleggend zijn. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan Masterplan Jakarta, de Planstudie Afsluitdijk en de Botlekbrug bij Pernis. Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement.

Wie werken er bij ons?

Onze ingenieurs en adviseurs hebben een achtergrond in de civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, bouwkunde of een andere technische discipline. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij de ambitie hebben om echt goed te worden in hun vak en daarom willen investeren in hun ontwikkeling. Wij stimuleren die ontwikkeling door uitdagende en afwisselende werkzaamheden aan te bieden in leuke en vernieuwende projecten. Op deze wijze kunnen onze professionals zich ontwikkelen tot uitstekende experts, projectleiders en teamworkers.

Pas afgestudeerde medewerkers nemen deel aan een speciaal opleidingstraject, het starterstraject. Hierbij volgen zij in groepsverband een aantal interne trainingen zoals projectmatig werken en adviesvaardigheden.

Stage lopen, afstuderen, business courses of werken

Wil jij in de praktijk kennis maken met een ambitieus ingenieursbureau, dan is Witteveen+Bos een goede plek voor jou om stage te lopen, een afstudeeropdrachten uit te voeren of te werken. Ieder jaar organiseren we ook diverse business-courses


Royal HaskoningDHV has been connecting people for 135 years. Together, through our expertise and passion, we have helped contribute to a better society and improved people’s lives with work underpinned by our sustainable values and goals. We are an independent international engineering and project management consultancy leading the way in sustainable development and innovation. Our 6000 colleagues, working from around 100 permanent offices in more than 30 countries on projects in some 150 countries, are committed to our promise to enhance society together.

Our professionals deliver services in the fields of aviation, buildings, energy, industry, infrastructure, maritime, mining, transport, urban and rural development and water.

We focus on delivering added value for our clients while at the same time addressing the challenges that societies are facing. These include the growing world population and the consequences for towns and cities; the demand for clean drinking water, water security and water safety; pressures on traffic and transport; resource availability and demand for energy and waste issues facing industry.

By showing leadership in sustainable development and innovation, together with our clients, we are working to become part of the solution to a more sustainable society now and into the future.

We are driving positive change through innovation and technology, helping clients use resources more efficiently and creating solutions which connect with people to make their lives easier, happier and safer.

Connecting lives is our history and our future. We are connected through a passion to work on projects that matter and to engineer solutions for our clients that go beyond the original brief. We are connected through work that is enhancing society, contributing to a more sustainable future for our children and our children’s children.

Our head office is in the Netherlands, other principal offices are in the United Kingdom, South Africa and Indonesia. We also have established offices in Thailand, India and the Americas; and we have a long standing presence in Africa and the Middle East.